Zonnepanelen

Zonnepanelen

Indien u zich stoort aan de hoge energiekosten, zijn zonnepanelen de perfecte oplossing voor u. Het gebruik van zonnepanelen kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Bovendien kan het ook de eerste stap zijn om volledig onafhankelijk te worden van het energienet op een duurzame manier.

Bij ons kan u terecht voor verschillende installaties zowel residentieel als commercieel. Wij bieden diverse hoogrendementspanelen aan aan scherpe prijzen die gecombineerd kunnen worden met intelligente batterijsystemen.


Wij werken bij voorkeur met het optimizer-systeem van SolarEdge, de marktleider in de wereld op het gebied van veiligheid en smart energy technologie. Zo kunnen wij de beste qualiteit garanderen aan de scherpste prijzen.


Voor het plaatsen van zonnepanelen kan u altijd navraag doen via ons contactformulier.

Voor het installeren van omvormers kan u altijd navraag doen via ons contactformulier.

Onze werkwijze

Indien u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten, maar twijfels heeft over de geschiktheid van de producten of uw elektrische installatie, kunt u ons steeds telefonisch of per mail een aantal foto's en een uitleg sturen via het onderstaande informatieformulier. Na ontvangst van deze informatie, zullen wij vrijblijvend contact opnemen en bekijken welke mogelijkheden voor u van toepassing zijn. In principe komen wij zo weinig mogelijk ter plaatse, tenzij er onduidelijkheden zijn met betrekking tot de installatie of indien u daar specifiek om vraagt. Wij proberen onze verplaatsingen tot een minimum te beperken om onze prijzen laag te kunnen houden.

Wanneer u besluit bij ons te bestellen, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met de verwachte installatieperiode. Indien u akkoord gaat met deze periode, verzoeken wij u om de orderbevestiging te ondertekenen en aan ons terug te sturen. Vervolgens ontvangt u van ons een voorschotfactuur. Na ontvangst van de betaling van het voorschot, wordt de omvormer/lader enkele dagen later op uw elektrische installatie aangesloten. Wij nemen contact met u op en komen langs om de laatste praktische afspraken voor de installatie te maken. Op dat moment wordt ook de keuringsdatum in onderling overleg vastgesteld.

Het is belangrijk om te vermelden dat we zowel hybride als retro-fit systemen in ons gamma hebben, die kunnen samenwerken met elk type PV-installatie.