Thuisbatterijen


Een thuisbatterij kan samen met zonnepanelen verder bijdragen aan een volledige onafhankelijkheid van het energienet.  Door het opslaan van overtollige opgewekte energie in een thuisbatterij kan u in tijden van verhoogd energieverbruik, zoals 's avonds, energie van de thuisbatterij gebruiken in plaats van afhankelijk te zijn van het energieniet. Voor meer uitleg kan u altijd tercht bij oplossing thuisbatterij.

Alsook geproduceerde stroom opslaan om deze later te verbruiken. Geen groene PV stroom tegen laag tarief verkopen en later dure stroom aankopen. Daar kunnen we mee helpen. Wij bieden thuisbatterijen aan in capaciteiten van 5 kWh tot 28 kWh geleverd en geplaatst. Ook is het mogelijk om subsidies aan te vragen voor een thuisbatterij en wordt verder uitgelegd bij subsidies.


Al onze batterijen zijn LiFePo4 technologie en kunnen meer dan 6.000 keer volledig (80% DoD) geladen en volledig ontladen worden. Met een thuisbatterij kan u tot 70% van uw eigen elektriciteit verbruiken. Zonder batterij is dat slechts 30%. Ook voor de kmo's bieden we batterijen aan in grotere vermogens tot 250 kWh dit alles volgens de behoefte en de wensen van de klant. 


Rackmodellen

Voorbeelden van mogelijke batterijpacks als vloermodellen voor particulieren en kmo's. Andere opstellingen zijn op aanvraag verkrijgbaar.


Vloermodellen

Voorbeelden van mogelijke batterijpacks als rackmodellen voor particulieren en kmo's. Andere opstellingen zijn op aanvraag verkrijgbaar.


Onze werkwijze

Indien u geïnteresseerd bent in onze producten, maar twijfels heeft over de geschiktheid voor uw elektrische installatie, kunt u ons een aantal foto's en een uitleg sturen via het onderstaande informatieformulier. Na ontvangst van deze informatie, zullen wij vrijblijvend bekijken welke mogelijkheden voor u van toepassing zijn. In principe komen wij niet ter plaatse, tenzij er onduidelijkheden zijn met betrekking tot de installatie of indien u daar specifiek om vraagt. Wij proberen onze verplaatsingen tot een minimum te beperken om onze prijzen laag te kunnen houden.

Wanneer u besluit bij ons te bestellen, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met de verwachte installatieperiode. Indien u akkoord gaat met deze periode, verzoeken wij u om de orderbevestiging te ondertekenen en aan ons terug te sturen. Vervolgens ontvangt u van ons een voorschotfactuur. Na ontvangst van de betaling van het voorschot, wordt de omvormer/lader enkele dagen later op uw elektrische installatie aangesloten. Wij nemen contact met u op en komen langs om de laatste praktische afspraken voor de installatie te maken. Op dat moment wordt ook de keuringsdatum in onderling overleg vastgesteld.

Het is belangrijk om te vermelden dat al onze configuraties retro-fit systemen zijn, die kunnen samenwerken met elk type PV-installatie.