Thuisbatterijen

Een thuisbatterij kan samen met zonnepanelen verder bijdragen aan een volledige onafhankelijkheid van het energienet.  Door het opslaan van overtollige opgewekte energie in een thuisbatterij kan u in tijden van verhoogd energieverbruik, zoals 's avonds, energie van de thuisbatterij gebruiken in plaats van afhankelijk te zijn van het energieniet. Voor meer uitleg kan u altijd tercht bij oplossing thuisbatterij.

Alsook geproduceerde stroom opslaan om deze later te verbruiken. Geen groene PV stroom tegen laag tarief verkopen en later dure stroom aankopen. Daar kunnen we mee helpen. Wij bieden thuisbatterijen aan in capaciteiten van 5 kWh tot 250 kWh geleverd en geplaatst.


Al onze batterijen zijn LiFePo4 technologie en kunnen meer dan 6.000 keer volledig (80% DoD) geladen en volledig ontladen worden. Met een thuisbatterij kan u tot 70% van uw eigen elektriciteit verbruiken. Zonder batterij is dat slechts 30%. Ook voor de kmo's bieden we batterijen aan in grotere vermogens tot 250 kWh dit alles volgens de behoefte en de wensen van de klant. 

Als lader gebruiken we diverse modellen en bij voorkeur het gamma van Victron, gekend uit de maritieme, en industriële sector. Victron behoort tot de top van de batterijladers.

Onze thuisbatterijen

Onze thuisbatterijen bestaan uit twee moddellen: Rackmoddelen en vloermodellen. Deze moddellen worden geplaatst met speciale voetjes en zijn stapelbaar waardoor u later altijd zonder problemen kan uitbreiden.

Ook zijn beide modellen geschikt ook voor zowel mono als 3-fase opstelling in uw huis en zijn configureerbaar zoals u het wilt. Hierdoor heeft u de perfect oplossing voor uwenergieprobleem. Het is ook mogelijk om een mono opstelling te gebruiken in de 3-fase netwerken mits aanpassing van de kWh teller (dit te vermelden bij het order).

Alle pakketten zijn inclusief levering, plaatsing, indienststelling, keuring, bebat en 6% btw. 

Rackmodellen zijn verkrijgbaar met een capaciteit vanaf 5kWh en kan uitgebreid worden per 5kWh. Voor een standaard huis raden wij 15 kWh aan, maar indien u wenst kunnen we ook steeds vrijblijvend een model aanbieden. 

HIER EENZELDE TEKST ALS BIJ RACKMODELLEN, MAAR DAN OVER DE CAPACITEIT VAN DE VLOERMODELLEN.


Een mono-fase aansluiting (ook wel eenfasige aansluiting genoemd) is de standaardoptie voor woningen, waarbij één lijndraad binnen komt bij uw thuis.

Een 3-fase aansluiting wordt gebruikt indien meer vermogen nodig is binnen in huis waarbij drie lijndraden binnen komen bij uw thuis.

Onze werkwijze

Indien u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten, maar twijfels heeft over de geschiktheid van de producten of uw elektrische installatie, kunt u ons steeds telefonisch of per mail een aantal foto's en een uitleg sturen via het onderstaande informatieformulier. Na ontvangst van deze informatie, zullen wij vrijblijvend contact opnemen en bekijken welke mogelijkheden voor u van toepassing zijn. In principe komen wij zo weinig mogelijk ter plaatse, tenzij er onduidelijkheden zijn met betrekking tot de installatie of indien u daar specifiek om vraagt. Wij proberen onze verplaatsingen tot een minimum te beperken om onze prijzen laag te kunnen houden.

Wanneer u besluit bij ons te bestellen, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met de verwachte installatieperiode. Indien u akkoord gaat met deze periode, verzoeken wij u om de orderbevestiging te ondertekenen en aan ons terug te sturen. Vervolgens ontvangt u van ons een voorschotfactuur. Na ontvangst van de betaling van het voorschot, wordt de omvormer/lader enkele dagen later op uw elektrische installatie aangesloten. Wij nemen contact met u op en komen langs om de laatste praktische afspraken voor de installatie te maken. Op dat moment wordt ook de keuringsdatum in onderling overleg vastgesteld.

Het is belangrijk om te vermelden dat we zowel retro-fit systemen als hybride systemen hebben, die dan kunnen samenwerken met eender welk type PV-installatie.