Thuisbatterijen

Een thuisbatterij kan samen met zonnepanelen verder bijdragen aan een volledige onafhankelijkheid van het energienet.  Door het opslaan van overtollige opgewekte energie in een thuisbatterij kan u in tijden van verhoogd energieverbruik, zoals 's avonds, energie van de thuisbatterij gebruiken in plaats van afhankelijk te zijn van het energieniet. 

Alsook geproduceerde stroom opslaan om deze later te verbruiken. Geen groene PV stroom tegen laag tarief verkopen en later dure stroom aankopen. Daar kunnen we mee helpen. Wij bieden thuisbatterijen aan in capaciteiten van 5 kWh tot 250 kWh geleverd en geplaatst.


Rackmodellen zijn ideaal voor industriëel gebruik of indien deze op een minder zichtbare plaats geïnstalleerd wordt. 

 

✓ LiFePo4 technologie (meer 6.000 laadcycles)

✓ Speciale voetjes 

✓ Stapelbaar en uitbreidbaar per 5 kWh

Vloermodellen zijn ideaal indien u liever een discretere plaatsing wilt door hun omhuizing.

 

✓ Witte omhuizing

✓ LiFePo4 technologie (meer 6.000 laadcycles)

✓ Speciale voetjes

✓ Stapelbaar en uitbreidbaar per 5 kWh


Een mono-fase aansluiting (ook wel eenfasige aansluiting genoemd) is de standaardoptie voor woningen, waarbij één lijndraad binnen komt bij uw thuis.

 

✓ Standaaroptie

✓ Kostefficiënt

✓ Ook mogelijk bij een 3-fase netwerk (te vermelden)

Een 3-fase aansluiting wordt gebruikt indien meer vermogen nodig is binnen in huis waarbij drie lijndraden binnen komen bij uw thuis.

 

✓ Gemakkelijke installatie

✓ Groter vermogen

✓ Enkel mogelijk bij 3-fase netwerk

Onze werkwijze

Indien u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten, maar twijfels heeft over de geschiktheid van de producten of uw elektrische installatie, kunt u ons steeds telefonisch of per mail een aantal foto's en een uitleg sturen via het onderstaande informatieformulier. Na ontvangst van deze informatie, zullen wij vrijblijvend contact opnemen en bekijken welke mogelijkheden voor u van toepassing zijn. In principe komen wij zo weinig mogelijk ter plaatse, tenzij er onduidelijkheden zijn met betrekking tot de installatie of indien u daar specifiek om vraagt. Wij proberen onze verplaatsingen tot een minimum te beperken om onze prijzen laag te kunnen houden.

Wanneer u besluit bij ons te bestellen, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met de verwachte installatieperiode. Indien u akkoord gaat met deze periode, verzoeken wij u om de orderbevestiging te ondertekenen en aan ons terug te sturen. Vervolgens ontvangt u van ons een voorschotfactuur. Na ontvangst van de betaling van het voorschot, wordt de omvormer/lader enkele dagen later op uw elektrische installatie aangesloten. Wij nemen contact met u op en komen langs om de laatste praktische afspraken voor de installatie te maken. Op dat moment wordt ook de keuringsdatum in onderling overleg vastgesteld.

Het is belangrijk om te vermelden dat we zowel retro-fit systemen als hybride systemen hebben, die dan kunnen samenwerken met eender welk type PV-installatie.