QBus

Indien u overweegt om uw woning te automatiseren dan beidt QBus de ideale oplossing. Met QBus heeft u namelijk de mogelijkheid om uw verlichting, verwarming, ventilatie en meer te bedienen via één centraal punt zoals smartphone of computer. Bovendien kunt u met Luqas nog verder gaan in het optimaliseren van uw energieverbruik voor grootverbruikers door het beter te spreiden over de dag.


Luqas is de slimme elektriciteitsmanager van QBus en verbindt grootverbruikers zoals laadpalen, warmtepompen en elektrische boilers, stuurt hen automatisch aanenspreidt elektriciteitsverbruikbeter over de dag. En als je dan nog te veel verbruikt stuurt Luqas je een bericht, zodat je manueel kan ingrijpen waar nodig. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar vermijd je ook pieken in het verbruik, wat op de factuur tot besparingen van bijna €1500 per jaar kan leiden. 

Onze werkwijze

Indien u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten, maar twijfels heeft over de geschiktheid van de producten of uw elektrische installatie, kunt u ons steeds telefonisch of per mail een aantal foto's en een uitleg sturen via het onderstaande informatieformulier. Na ontvangst van deze informatie, zullen wij vrijblijvend contact opnemen en bekijken welke mogelijkheden voor u van toepassing zijn. In principe komen wij zo weinig mogelijk ter plaatse, tenzij er onduidelijkheden zijn met betrekking tot de installatie of indien u daar specifiek om vraagt. Wij proberen onze verplaatsingen tot een minimum te beperken om onze prijzen laag te kunnen houden.

Wanneer u besluit bij ons te bestellen, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met de verwachte installatieperiode. Indien u akkoord gaat met deze periode, verzoeken wij u om de orderbevestiging te ondertekenen en aan ons terug te sturen. Vervolgens ontvangt u van ons een voorschotfactuur. Na ontvangst van de betaling van het voorschot, wordt de omvormer/lader enkele dagen later op uw elektrische installatie aangesloten. Wij nemen contact met u op en komen langs om de laatste praktische afspraken voor de installatie te maken. Op dat moment wordt ook de keuringsdatum in onderling overleg vastgesteld.