Infraroodverwarming

In het kader van de uitfasering van stookolie en gasbranders kan u de bestaande technieken zoals verwarmingsketels, luchtverwarming, gasstralers en andere klassieke bekende verwarming-stechnieken nu sedert enkele jaren vervangen door lange golflengte infrarood (LWIR).

Dit concept vindt nu stilaan met succes zijn intrede op de markt. Hierbij kunnen wij vanaf nu deze verwarmingstechnologie aanbieden die zeker past in het kader "CO2 neutraal" worden en tevens bijzondere ecologische en economische eigenschappen heeft.


De verwarming die geschikt is voor plafonds en wanden voor burelen, woningen en meer. Instaleerbaar in wit, zwart en/of antraciet.

 

✓ Geschikt voor muren en plafonds

✓ Beschikbaar in vier verschillende grotes

✓ Verkrijgbaar in wit, zwart of antraciet


De persoonlijke werkplekverwarming voor onder het bureau en meer met ingebouwde bediening.

 

✓ Gemakkelijk instaleerbaar onder een burea

✓ Ideaal voor het verwarmen van handen en voeten

✓ Reguleerbaar met ingebouwde bediening


De verwarming voor burelen, industriehallen, werkplaatsen en meer. Door de IP65 rating die hem stofdicht en waterbestendig maakt kan deze gebruikt worden op elke gesloten plaats.

 

✓ Verkrijgbaar met twee warmte standen

✓ Monteerbaar en ophangbaar

✓ IP65 (stofdicht en waterbestendig)


De verwarming voor sanitaire ruimtes, badkamers en meer. Deze is ook beschikbaar met een spiegelcoating en optionele handdoekhouders.

 

✓ Vekrijgbaar met spiegel coating

✓ Optionele handdoekhouder

✓ IP44 - level 2 protectie


Wij werken uitsluitend met Comfort Heating, de marktleider in de wereld op het gebied van industriële infrarood verwarmingstechnologie. Zo kunnen wij de beste qualiteit garanderen aan de scherpste prijzen.

Comfort Heating is een Nederlands bedrijf en heeft na een tiental jaar werken nu een gepatenteerd lange golf infrarood verwarmingssysteem ontwikkeld. Dit zeer rendabel verwarmingsconcept is toegepast in hun beide types panelen waardoor deze optimaal werken voor vele toepassingen. De panelen zijn geproduceerd in Nederland in hun eigen fabriek, die circulair, ecologisch en CO2 neutraal is.

Ze zijn bruikbaar voor de privé tot en met industrie, hospitalen, kantoorgebouwen landbouw en meer. Het is toepasbaar op hoogtes van 4m tot en met 35m.  Het verbeterde energetisch rendement resulteert in economisch bijzonder goede resultaten.

Onze werkwijze

Indien u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten, maar twijfels heeft over de geschiktheid van de producten of uw elektrische installatie, kunt u ons steeds telefonisch of per mail een aantal foto's en een uitleg sturen via het onderstaande informatieformulier. Na ontvangst van deze informatie, zullen wij vrijblijvend contact opnemen en bekijken welke mogelijkheden voor u van toepassing zijn. In principe komen wij zo weinig mogelijk ter plaatse, tenzij er onduidelijkheden zijn met betrekking tot de installatie of indien u daar specifiek om vraagt. Wij proberen onze verplaatsingen tot een minimum te beperken om onze prijzen laag te kunnen houden.