Laadpalen

Indien u in het bezit bent van een nieuwe elektrische wagen, dan is het van belang om te beschikken over een laadpaal. Deze bieden de mogelijkheid om uw voertuig snel en veilig op te laden in uw eigen woning. Bij het installeren van laadpalen, raden wij u bovendien aan om ook te overwegen om zonnepanelen te installeren indien deze nog niet heeft. Zo kan u uw wagen opladen met energie die u zelf heeft opgewekt.

Bij ons kan u terecht voor verschillende installaties zowel residentieel als commercieel. Wij bieden diverse laadpalen aan aan scherpe prijzen. Zo kan u gerust zijn voor de prijs en kwaliteit van de instalatie.

Onze werkwijze

Indien u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten, maar twijfels heeft over de geschiktheid van de producten of uw elektrische installatie, kunt u ons steeds telefonisch of per mail een aantal foto's en een uitleg sturen via het onderstaande informatieformulier. Na ontvangst van deze informatie, zullen wij vrijblijvend contact opnemen en bekijken welke mogelijkheden voor u van toepassing zijn. In principe komen wij zo weinig mogelijk ter plaatse, tenzij er onduidelijkheden zijn met betrekking tot de installatie of indien u daar specifiek om vraagt. Wij proberen onze verplaatsingen tot een minimum te beperken om onze prijzen laag te kunnen houden.

Wanneer u besluit bij ons te bestellen, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met de verwachte installatieperiode. Indien u akkoord gaat met deze periode, verzoeken wij u om de orderbevestiging te ondertekenen en aan ons terug te sturen. Vervolgens ontvangt u van ons een voorschotfactuur. Na ontvangst van de betaling van het voorschot, wordt de omvormer/lader enkele dagen later op uw elektrische installatie aangesloten. Wij nemen contact met u op en komen langs om de laatste praktische afspraken voor de installatie te maken. Op dat moment wordt ook de keuringsdatum in onderling overleg vastgesteld.

Het is belangrijk om te vermelden dat al onze configuraties retro-fit systemen zijn, die kunnen samenwerken met elk type PV-installatie.