Infraroodverwarming

4000m² verwarmd  op 16° met 20.000€ elektriciteitsverbruik op jaarbasis. Kan dit?  Ja! ( realisatie in 2022 )

In het kader van de uitfasering van stookolie en gasbranders kan u de bestaande technieken zoals verwarmingsketels, luchtverwarming, gasstralers en andere klassieke bekende verwarming-stechnieken nu sedert enkele jaren vervangen door LWIR lange golflengte infrarood.

Dit concept vindt nu stilaan met succes zijn intrede op de markt. Hierbij kunnen wij vanaf nu deze verwarmingstechnologie aanbieden die zeker past in het kader "CO2 neutraal" worden en tevens bijzondere ecologische en economische eigenschappen heeft.

1200m² verwarmd aan 50% van de gasprijs?. Kan dit?  Ja! ( realisatie in 2022 )


Wij werken uitsluitend met Comfort Heating, de marktleider in de wereld op het gebied van industriële infrarood verwarmingstechnologie. Zo kunnen wij de beste qualiteit garanderen aan de scherpste prijzen.

Comfort Heating is een Nederlands bedrijf en heeft na een tiental jaar werken nu een gepatenteerd lange golf infrarood verwarmingssysteem ontwikkeld. Dit zeer rendabel verwarmingsconcept is toegepast in hun beide types panelen waardoor deze optimaal werken voor vele toepassingen. De panelen zijn geproduceerd in Nederland in hun eigen fabriek, die circulair, ecologisch en CO2 neutraal is.

Ze zijn bruikbaar voor de privé tot en met industrie, hospitalen, kantoorgebouwen landbouw en meer. Het is toepasbaar op hoogtes van 4m tot en met 35m.  Het verbeterde energetisch rendement resulteert in economisch bijzonder goede resultaten.


De verwarming voor burelen, woningen en meer die geschikt is voor plafonds en wanden. Instaleerbaar in wit, zwart en/of antraciet.

De verwarming voor burelen, industriehallen, werkplaatsen en meer. Door de IP65 rating die hem stofdicht en waterbestendig maakt kan deze gebruikt worden op elke gesloten plaats.


De persoonlijke werkplekverwarming voor onder het bureau en meer.

De verwarming voor sanitaire ruimtes, badkamers en meer. Deze is ook beschikbaar met een spiegelcoating en optionele handdoekhouders.

Onze werkwijze

Indien u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten, maar twijfels heeft over de geschiktheid van de producten of uw elektrische installatie, kunt u ons steeds telefonisch of per mail een aantal foto's en een uitleg sturen via het onderstaande informatieformulier. Na ontvangst van deze informatie, zullen wij vrijblijvend contact opnemen en bekijken welke mogelijkheden voor u van toepassing zijn. In principe komen wij zo weinig mogelijk ter plaatse, tenzij er onduidelijkheden zijn met betrekking tot de installatie of indien u daar specifiek om vraagt. Wij proberen onze verplaatsingen tot een minimum te beperken om onze prijzen laag te kunnen houden.